Domein generator

Domeinnamen verzinnen? Probeer eens een ‘Domein Generator’

Domein generatoren

Ooit al eens een domein generatoren geprobeerd? Het kiezen van een domeinnaam is niet makkelijk. U wilt een websiteadres hebben dat zowel gedenkwaardig als zinvol is. En tegelijkertijd beschrijft waar uw merk, produkt of website over gaat. Maar nadat je iets trendy en pakkends hebt gevonden, merk je dat de .nl en .com-domeinen al in gebruik zijn. Wat voor vele inhoudt dat het proces weer overnieuw begint.
Dit hoeft heeft eeuwig te duren om met een goede, pakkende domeinnaam te komen. Probeer eens 1 van de hieronder vermelde domeingeneratoren.
Ze staan niet in volgorde van kwaliteit dus probeer er een paar. En bespaar jezelf wat grijze domeinharen.


Waarom domeinnamen generatoren gebruiken

  • Op zoek naar een nieuwe blog, maar weet niet welke domeinnaam je wilt kiezen?
  • Een nieuwe website opzetten, maar weet niet welke domeinnaam u wilt kiezen?
  • Simpelweg geen ideeen meer.
  • Elke domeinnaam die u intypt is al in gebruik – ik ken dat gevoel.

 

Domein generator #1


LEAN DOMAIN SEARCH

Lean Domain Search domein generator

Begin met een enkel zoekwoord en zoek vervolgens uw domeinopties op Lean Domain Search. Uw zoekresultaten tonen honderden, indien niet duizenden, domeinnaam ideeen. Alleen resultaten zijn beschikbare .Com domeinen.

Met dit gereedschap kunt u ook:

  • Alfabetisch filteren, op lengte, of op populariteit
  • Favoriete domeinnamen opslaan
  • Zoekgeschiedenis volgen
  • Zoekresultaten delen
  • Direkt uw eigen ideeën zoeken om te zien of ze beschikbaar zijn.

Als u een idee heeft van zoekwoorden welke u wilt gebruiken, maar u zoekt wat frisse ideeën voor een nieuw domein, dan is dit de tool die u kunt gebruiken. Wanneer ik probeer om domeinnamen te verzinnen, is Lean Domain Search één van de eerste sites om te bezoeken.

 

Domein generator #2

BUST A NAME

Bust A Name domein generator

Bust a Name heeft talrijke filter hulpmiddelen om u te helpen een kwaliteit domeinnaam te vinden die voldoet aan uw specifieke behoeften.
Begin te filteren op trefwoorden en kies dan opties zoals “start” of “eindigt” met uw zoekwoord. Filter dan verder ‘hoe natuurlijk’ je de domeinen wilt  laten lijken en kies je karakterlimiet. U kunt ook kiezen om getoonde domeinen te tonen en filteren op extensies, zoals .com, .net en .org. Onderaan de pagina ziet u ook suggesties voor soortgelijke zoekwoorden om te proberen.

Als u geen zoekwoord in het achterhoofd hebt, probeer dan de knop ‘Make Random Domains’ om ideeën te krijgen of een beschikbare naam aan te vinken. Als u een domein vindt dat u bevalt, sla het op voor later. Of koop het via links naar domeinregistrars zoals GoDaddy en Namecheap.

U kunt ook een domein zoekopdracht op de site uitvoeren voor of de naam die u in gedachten heeft beschikbaar is.

 

Domein generator #3

INSTANT DOMAIN SEARCH

Instant Domain Search domein generator

Instant Domain Search is een hulpmiddel dat goed werkt als u al een domeinnaam in gedachten heeft. Begin uw idee in te typen, en de funktie zal u vertellen of het is bezet is of niet. Als dit het geval is, zullen ze alternatieven voorstellen die momenteel beschikbaar zijn. Zij zullen u ook laten weten op welke veiling ze eventueel te vierkrijgen zijn. Bij vrije domeinen kunt u door middel van de links op de site de beschikbare domeinnamen rechtstreeks naar bij GoDaddy vastleggen. Als het domein bezet is, kunt u links volgen om te kijken of de eigenaar van de site het domein wil verkopen. Ook dit gaat rechtstreeks via GoDaddy. Zij helpen u een agent te huren of om u te helpen een bod te plaatsen op dat domein.

 

Een fijne avond!

U heeft hier nu een 3tal Domein generatoren welke u wel een avondje of wat ‘zoek’ kunnen houden. Lekker ideeen opdoen online voor domeinnamen en meteen suggesties krijgen voor andere opties.
Wij zullen u in de toekomst nog meer opties voorschotelen maar voor nu…. veel plezier met uw zoektocht!