eigen domeinnaam

Eigen domeinnaam is belangrijk!

Je eigen domeinnaam hebben is belangrijk….

Websites zijn essentieel voor elk merk, ongeacht de industrie, het product, de dienst of het doel. Een eigen domeinnaam is een belangrijke tool…. En een offline merk is ook niet meer van de tijd.
Uw website is de plek waar uw klanten uw merk in de digitale wereld kunnen ontdekken. En voor bedrijven die geen fysieke aanwezigheid hebben, betekent uw website alles voor het succes van uw merk.


Elke kleine verbetering van het imago van uw website kan het verschil maken tussen iemand die op uw pagina blijft of op de website van een concurrent springt.

Kleine bedrijven, bloggers en start-ups gebruiken vaak een gratis service om hun website te creëren. Hier worden ze gedwongen om een ​​subdomein te gebruiken van deze gratis service. Bijvoorbeeld, als u een blog op WordPress hebt, heeft u mogelijk een subdomein iets zoals mijnblog.wordpress.com. Het hoofddomein in dit geval is wordpress.com, en het subdomein is “mijn blog” of de titel van uw blog.

Dit is uw website, uw merk! Het laatste wat u wilt, is dat er iemand ander’s merknaam, zoals wordpress, in het midden van uw websiteadres geschreven is.  Een eigen domeinnaam geeft klanten een visitekaartje van uw merk. Zelfs voordat ze zelfs op uw website klikken en een makkelijke manier om uw websiteadres te onthouden voor de volgende keer dat ze bezoeken.

Een eigen websiteadres biedt veel voordelen en laat uw merk toe om meer te doen.

 

Klanten zullen uw merk serieus nemen

Bezoekers krijgen een vreemde smaak wanneer ze zien dat uw merk gebonden is aan een dienst van derden en trekt conclusies. Uw merk kan zich geen eigen website veroorloven, is niet ver genoeg om een eigen website te hebben, of weet niet hoe dit moet.
Eigenlijk dus allemaal negative gedachten….
Het registreren van een domeinnaam is makkelijk, dus als mensen zien dat je deze niet hebt, doet dit de wenkbrauwen fronsen en geeft het een onbehagelijk gevoel.. Klanten herkennen een website met een eigenwebsiteadres als een merk dat serieus en professioneel is. Een bedrijf die zij kunnen vertrouwen.

 

Je hebt het beheer over je eigen e-mailadres

Met een eigen domeinnaam kunt u een e-mailadres instellen dat overeenkomt met uw domein. Het is even belangrijk dat uw merk gebruik maakt van een eigen domeinnaam-e-mailadres om dezelfde redenen: professionaliteit, merkbeeld, niet-spam. U kunt (en moet) alles professionaliseren tijdens uw volledige merk promotie. Van e-mailadres, websiteadres en social media aanwezigheid zoals Twitter, Facebook en Instagram.

 

Het geeft uw website flexibiliteit

In plaats van te worden gehost op iemand anders zijn subdomein, met een aangepaste domeinnaam, kunt u uw merk en website overal hosten. Gebruikt u dus deze optie om uw website op een professionele manier te promoten.
Een eigen domeinnaam en eigen webruimte kost uiteindelijk ook niet de hoofdprijs….